Rajzpályázat

 

Rajzpályázat
A dohányfüst mentes életért



A Help - a dohányfüst mentes életért program rajzpályázatot hirdet általános és középiskolai diákok számára.

A pályázat témája: Szerinted hogyan lehet leszokni a dohányzásról?

Mit kell tenned?
1. Készíts egy képet arról, hogy miért is lenne jó, ha a környezetedben élők leszoknának a dohányzásról. Meséld el egy színes festményen, hogy a szüleid, ismerőseid vagy a barátaid hogyan szoktak le a dohányzásról. Akár vicces leszokást segítő tippeket tartalmazó alkotásokat is kreálhatsz. A lényeg, hogy ötletes, színes és egyedi legyen a műved.

A technikát rád bízzuk, festhetsz temperával, rajzolhatsz zsírkrétával, vagy akár számítógépeden is elkészítheted a képet. A lényeg, hogy egy álló formátumú A/4-es méretű (210*297) papírra dolgozz. Ha számítógéppel készíted a képet, A1-es méretű 300dpi felbontású munkákat várunk.

2. Küldd el a képet postai úton a következő címre:
Próbakő Kommunikáció, 1025 Budapest, Törökvész út 3./a.
Írd rá a borítékra: Help - Rajzpályázat a dohányfüst mentes életért

3. Fotózd is le, vagy szkenneld be az elkészült képet és küldd el. A képek mérete maximum 300KB lehet.
A pályázatokat beérkezési sorrendben feltöltjük a Help Facebook csoportjának oldalára, ahol megnézhetik és véleményezhetik az ismerőseid is:
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Help-A-dohanyfustmentes-eletert/105107986189662?ref=ts
Érvényes pályázatnak csak az a munka minősül, amit postai úton és e-mail-ben is elküldesz nekünk!

A 3 legjobb kép készítőjének iskolájába a Help stábja személyesen is ellátogat. Az egész napon át tartó rendezvényen a Help sátránál megmérheted a szén-monoxid szintedet, és a hasznos tanácsok mellett értékes ajándékokkal lehetsz gazdagabb. 
A 10 döntős alkotást pedig nagy méretben kiállítjuk Budapesten a Múzeumok éjszakáján a Help Street Art rendezvényen, 2010. június 19-én.

A 3 nyertest a HELP csapata választja ki. A 10 döntőbe kerülő alkotás közül 9-et a HELP csapata jelöl, egyet azonban a Facebook közösség szavazhat meg. A szavazás módja igen egyszerű: a Help Facebbok csoport képgalériájába kerülő fotókra a fotók alatt található 'Like' (magyarul: 'Tetszik') gombra kattintva lehet voksolni.

A pályázatok beérkezési határideje: 2010. június 1. 24:00

 

További információ: Help - A dohányfüstmentes életért
Szalkai Eszter
Próbakő Kommunikáció
061/488-7496

A "HELP - A dohányfüstmentes életért" kampány az Európai Bizottság kezdeményezésének egyik legfontosabb célja, hogy meggyőzze az embereket arról, hogy ne kezdjenek el dohányozni, valamint segítsenek a dohányosoknak a leszokásban. Ezenkívül a passzív dohányzás veszélyeire is fel kívánja hívni a figyelmet az Európai Unió 27 tagállamában. A fő célcsoportot a 15 és 34 év közöttiek alkotják, különös tekintettel a fiatalokra és a hátrányos körülmények között élőkre.
További információért látogasson el a
http://www.help-eu.com weboldalra.